Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Markiser

Vi har alle former for terrasse, butiks- og vinduesmarkiser, screen samt sol-afskærmning.

​ 

Vi har stor erfaring i salg og montering af markiser

Kontakt os gerne for et uforpligtende konsulentbesøg, så kommer vi med vejledning som er tilpasset netop dit behov.
Vi leverer både til erhverv med speciel tilpassede behov samt private med særlige ønsker.

Terrassemarkiser skaber den perfekte ramme om dit uderum. Markisen beskytter mod sol, regn samt når duggen falder, hvorved de lune sommeraftener på terrassen forlænges. Man kan få alle vores markiser med motor, men de fås selvfølgelig også med håndsving. Vores terrassemarkiser er af bedste kvalitet og kan erhverves i mange forskellige modeller.

Vinduesmarkiser Om du er på udkig efter elegante og flotte vinduesmarkiser så kan du finde dem hos os. Med en vinduesmarkise opnår du nemt et behageligt indeklima og markisen beskytter dit interiør mod solens stråler. Vi sælger alle vores vinduesmarkiser med motor, men kan selvfølgelig også fås med håndsving

Screens (solafskærmning) er en optimal løsning til solafskærmning af større vinduespartier. Systemet kører vertikalt, i sideskinner (lynlås) ned foran vinduet. At vælge en screen er helt i tråd med den aktuelle debat omkring bæredygtighed og energibesparelse.

Solfilm til vinduer og bygninger. Vi rådgiver, sælger og monterer solfilm på vinduer og bygninger. Når du vælger solfilm på vinduer opnår du bl.a. disse fordele: det forbedrer effektivt bygningens energiforbrug, ved at beskytte mod solens stråler og nedkøle lokalerne. Medarbejderne beskyttes mod gener fra solens stråler og en anden fordel kan være at solfilm afskærmer, så fremmede ikke kan se ind igennem vinduer, nedsat risiko for indbrud.

Solafskærmning kan være andet end markiser og screen, det kan f.eks. være en parasol / markedsparasol. Derfor tilbyder vi flere forskellige typer læhegn og parasoller.

Få inspiration ved at klikke dig ind på undermenuerne.

​FIRMAINFO

Polles Skilte

CVR: 71902919

ADRESSE

Sandemandsvej 23

3700 Rønne