Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Læhegn og glashegn

Engang i mellem kan det være rart at kunne krybe i læ. Vi har i de sidste par sæsoner oplevet en større interesse for ikke kun at skabe afskærmning for sol og regn, men også for vind på terrassen.

Manuelt udtrækshegn som skaber læ og giver privatliv: Leder du efter et simpelt udtrækslæhegn i en god kvalitet, så er SL400 den perfekte løsning. Læhegnet sørger for læ på vindblæste terrasser eller altaner og er ideel til at skabe mere privatliv. Man siger, at kært barn har mange navne og vores SL400 læhegn bliver af mange også omtalt som en sidemarkise. Læhegnet trækkes ud manuelt og når det ikke er brug, er det skjult i en minimalistisk kasse, som beskytter dugen, hvis farve du selvfølgelig selv kan vælge. Du kan vælge mellem to dugtyper. Enten en dug, som vi bruger til vores markiser, fremstillet af akryl eller en dug, som vi bruger til vores screen, fremstillet af PVC og hvor du grundet perforeringen kan skimte igennem.

Det ultimative glashegn: Er du til rendyrket luksusafskærmning, så er vi glade for at kunne fortælle, at vi med glaslæhegnet V745 kan tilbyde Danmarks nok mest smagfulde læhegn i aluminium og glas – og så er det endda motoriseret.

For læhegnet produceres op i tre fag, som du kan køre op og ned med en fjernbetjening og dermed skabe optimal komfort. Med et enkelt klik kan du ændre positionen, hvilket betyder at du ikke behøver at køre det helt op eller helt ned. Læhegnet lukker sol og varme ind på terrassen men blokerer for vinden, hvilket giver et mere behageligt uderum, hvor du kan opholde dig længere og oftere.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på telefon: 56 95 75 01 eller e-mail: mail@polles-skilte.dk​​