Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Reklame på bil – en billig og effektiv reklameløsning

​Din bil er et værdifuldt medie til at sprede budskaber af både kort og lang varighed. En reklame på bil er den billigste form for reklame, idet reklamen både bliver set, når du er kørende til og fra kunder, og når du holder parkeret.

Hos Polles Skilte har vi stor erfaring inden for forskellige reklameløsninger, og en af vores løsninger er reklame på bil, som vi udfører for kunder fra Rønne, Aakirkeby og fra resten af Bornholm. 

Skal vi også hjælpe dig med at reklamere for din virksomhed, når du er ude at køre?

Vælg mellem flere forskellige løsninger

Der er flere forskellige løsninger at vælge imellem, når du skal have monteret en bil-reklame. Vi tilbyder blandt andet følgende løsninger:

  • Din dekoration kan blive udført i skære-folie
  • Din dekoration kan printes
  • ​Din bil kan indpakkes med forskellige ønskede effekter

Hvilken løsning der vil være den rette for dig afhænger blandt andet af, hvor stor reklamen skal være, hvordan den skal se ud, og hvilken pris du er villig til at betale.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få en reklame på bil

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder for at få en reklame på din bil, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Det gælder naturligvis også, hvis du allerede har en ide til reklamen, og du blot ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på at få udført arbejdet.

Du kan enten kontakte os ved at ringe på telefon 56 95 75 01 eller ved at skrive til vores e-mail mail@polles-skilte.dk, hvis du foretrækker det. 

Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud på en reklame på din bil eller en besvarelse på din henvendelse.​