Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Solfilm til vinduer og bygninger

Hos Polles Skilte rådgiver, sælger og monterer vi solfilm til vinduer og bygninger til konkurrencedygtige priser for både privatpersoner og erhvervskunder i for eksempel Rønne, Aakirkeby og omegn, men vi kører gerne ud til kunder på hele Bornholm.

Vi tager altid højde for bygningens struktur, placering og arkitektur, når vi skal finde den rette løsning, og vi har mange forskellige løsninger at vælge imellem, som kan dække ethvert behov.

Fordelene ved montering af solfilm til vinduer

Der er mange fordele ved at få monteret vinduesfolie på boligens eller bygningens vinduer. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • ​Folie til vinduer forbedrer effektivt bygningens energiforbrug ved at beskytte mod solens stråler og nedkøle lokalerne.
  • Solfilm på vinduerne resulterer i et bedre indeklima både privat og erhvervsmæssigt.
  • ​Medarbejderne eller beboerne bliver beskyttet mod gener forårsaget af solens stråler – direkte sol i PC-skærmene kan for eksempel undgås.
  • Solfilm til vinduer afskærmer, så fremmede ikke kan se igennem vinduerne, hvilket giver nedsat risiko for indbrud.

Screens til større vinduespartier

​Screens er en optimal løsning til udvendig solafskærmning af større vinduespartier. Systemet kører vertikalt i sideskinner (lynlås) ned foran vinduet. 

At vælge en screen som solafskærmning til vinduer er helt i tråd med den aktuelle debat omkring bæredygtighed og energibesparelser.

Kontakt os og hør mere eller indhent en pris på solfilm

​Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige løsninger, ønsker du en pris på solfilm til vinduer, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Hos os er gode råd og sparring en naturlig del af processen, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette form for solafskærmning.

Du skal bare ringe til os på telefon 56 95 75 01 eller alternativt skrive til vores e-mail mail@polles-skilte.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt.​