Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Solfilm til vinduer og bygninger

Hos Polles Skilte rådgiver, sælger og monterer vi solfilm til vinduer og bygninger til konkurrencedygtige priser for både privatpersoner og erhvervskunder i for eksempel Rønne og omegn, men vi kører gerne ud til kunder på hele Bornholm.

Vi tager altid højde for bygningens struktur, placering og arkitektur, når vi skal finde den rette løsning, og vi har mange forskellige løsninger at vælge imellem, som kan dække ethvert behov.

Fordelene ved montering af solfilm til vinduer

Der er mange fordele ved at få monteret vinduesfolie på boligens eller bygningens vinduer. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele: 

  • Solfilm på vinduerne resulterer i et bedre indeklima både privat og erhvervsmæssigt

  • Medarbejderne eller beboerne bliver beskyttet mod gener forårsaget af solens stråler – direkte sol i PC-skærmene kan for eksempel undgås

  • ​Folie til vinduer forbedrer effektivt bygningens energiforbrug ved at beskytte mod solens stråler og nedkøle lokalerne

Kontakt os

Ring til os på telefon 56 95 75 01 eller alternativt skrive til vores e-mail mail@polles-skilte.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt.